2 Replies Latest reply on Jun 19, 2012 1:35 AM by krystian4421

    Arcgis server JAVA application every morning problem

    krystian4421
      Hello,

      I've developed web application in JAVA API. Since then (maybe 3-4weeks) every morning when someone try to connect to my application always get errors, and then map is not loading. Tomcat log file I always get error like this:
      [HTML]SEVERE: Unable to initialize resource 'ags1'. This resource will be removed
      com.esri.adf.web.ags.ADFAGSException: Cannot create MapServer instance for server object 'map1' [hosts=[xxx.xxx.xxx.xxx]]
      at com.esri.adf.web.ags.data.AGSLocalConnection.activateResource(Unknown Source)
      at com.esri.adf.web.ags.data.AGSLocalConnection.initResource(Unknown Source)
      at com.esri.adf.web.ags.data.AGSLocalMapResource.init(Unknown Source)
      at com.esri.adf.web.data.WebContext$0.run(Unknown Source)
      at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)
      at java.util.concurrent.Executors$PrivilegedCallable$1.run(Unknown Source)
      at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
      at java.util.concurrent.Executors$PrivilegedCallable.call(Unknown Source)
      at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(Unknown Source)
      at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
      at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(Unknown Source)
      at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
      at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
      Caused by: com.esri.arcgis.server.SOMNotAvailableException: Unable to activate {xxx.xxx.xxx.xxx|} SOMs in this cluster or no SOMs in this cluster.
      at com.esri.arcgis.server.ServerCluster2.getServerConnection(Unknown Source)
      ... 13 more[/HTML]
      it's funny because after few minutes when the application is refreshed everything is OK. I dont know what can be a problem. For all day long application is just fine, but everyday the error occurs. I would like to mention, that my tomcat server (v.6) is on VMware and ArcGIS server is on other machine.
      can someone resolve my problem? :)