pat.numainville

Error response when running OD Cost Matrix solver through SOAP API

Discussion created by pat.numainville on Oct 22, 2012
Hi,

I'm running the OD Matrix Solver using the SOAP API but I have run into an issue.

The request is submitted and seems to be processed successfully by the server however the result is never returned. My client application received a Runtime Error from the ArcGIS Server(10.0) as soon as it finished processing.


[TABLE="width: 95%"][TD="class: list-item"]INFO2[/TD]
[TD="class: list-item"]String request succesfully processed. Response size is 4954286 characters.[/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"] [/TD]
[TD="class: list-item"]INFO3[/TD]
[TD="class: list-item"]NALayer [OD Cost Matrix]: Generated 475 x 475 x 2 OD Matrix.[/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"] [/TD]
[TD="class: list-item"]INFO3[/TD]
[TD="class: list-item"]NALayer [OD Cost Matrix]: Solve completed.[/TD]

[/TABLE]

[TABLE="width: 95%"][TD="class: list-item"]INFO3[/TD]
[TD="class: list-item"]NALayer [OD Cost Matrix]: Loaded 475 Destinations.[/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"]INFO3[/TD]
[TD="class: list-item"]NALayer [OD Cost Matrix]: Loaded 475 Origins.[/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"] [/TD]
[TD="class: list-item"]INFO3[/TD]
[TD="class: list-item"]NALayer [OD Cost Matrix]: Copied network analysis context.[/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"][/TD]
[TD="class: list-item"] [/TD]
[TD="class: list-item"]INFO2[/TD]
[TD="class: list-item"]String request received. Request size is 412511 characters.[/TD]

[/TABLE]


HTTP Response:
Server Error in '/ArcGIS/Services' Application.
Stack Trace: [HttpException (0x80004005): Thread was being aborted.]

I though the issue might be the request/response size (4954286 > 4096000 ) so I increased MaxRequestSize on the ArcGIS/services web.config and recycled the app pool but that didn't solve my issue.

Smaller solver requests work fine.

Any feedback would be appreciated

Thanks

Patrick

Outcomes